Recollida de branques i restes de poda

Les restes de poda d’arbres i arbustos, les tanques vegetals, les fulles i flors seques i també la gespa no van al contenidor d’escombraries habitual sinó que poden convertir-se en matèria prima per fer compostatge casolà o bé, pel seu volum o la no disposició de compostador, pots portar-les al Camp d’Esports “La Ciutadella” (accés pel C/ Tramuntana) de dilluns a divendres.

Cal tenir en compte que quan dipositeu aquestes restes vegetals, aquestes han d’estar separades a consciència i en la mateixa bossa o capsa no s’hi pot barrejar ni abocar: plàstics, runes, testos o altres tipus de deixalles.

L’any 2015, l’Ajuntament va instal·lar caixes de fusta amb bosses “big bag” a les zones més transitades (costat escola, abans d’arribar al camp de futbol, urbanitzacions de Mas Solei, Torre Simona, Av. Palafrugell, etc.) per tal d’afavorir el reciclatge i el correcte abocament de les restes de poda i arbustos.

Si en trobes a faltar a la teva zona, posa’t en contacte amb l’Ajuntament i sol·licita’n una. Entre tots, reciclarem i estalviarem 😀